Vi rekrutterer

Vi rekrutterer faglærte arbejdere og professionelle medarbejdere til arbejdsopgaver i Danmark og andre steder i Skandinavien. Vi er altid glade for at modtage ansøgninger fra kvalificerede arbejdere fra de følgende fag, som er mobile og villige til at arbejde i hele Skandinavien. Vi er især glade for ansøgninger fra ansøgere, der taler flydende engelsk eller et af de skandinaviske sprog.

1

Stålbindings- og forstærkningsarbejdere

Vi leder efter erfarne forstærkningsarbejdere til kommende projekter i Danmark. Du skal have mindst to års erfaring fra store industrielle- eller infrastrukturprojekter. Det er en fordel, hvis du kan læse og forstå tegninger og har erfaring med tilskæring og bukning af stål.

Send CV
1

Tømrere til forskalling og afstivning

Vi leder efter erfarne tømrere til forskalling til kommende projekter i Danmark. Du skal have mindst to års erfaring fra store industrielle- eller infrastrukturprojekter, med erfaring med både træskodder og forskallings-
systemer. Tidligere erfaring med internationale kontrakter er en fordel.

Send CV
1

Betonarbejdere

Vi leder efter erfarne betonarbejdere til kommende projekter i Danmark. Du skal have mindst fire års erfaring fra store industrielle- eller infrastrukturprojekter, både inden for placering, vibration og efterbehandling af beton. Tidligere erfaring med internationale kontrakter er en fordel.

Send CV
1

Blikkenslagere

Vi leder efter erfarne blikkenslagere til kommende projekter i Danmark. Du skal være fuldt kvalificeret og have mindst fire års erfaring fra kommercielle og/eller industrielle projekter. Evne til at læse og arbejde ud fra tegninger er en fordel, ligesom erfaring med tidligere internationale kontrakter.

Send CV
1

Elektrikere

Vi leder efter erfarne elektrikere til kommende projekter i Danmark. Du skal være fuldt kvalificeret og have mindst fire års erfaring fra kommercielle og/eller industrielle projekter. Evne til at læse tegninger, skemaer og diagrammer er en fordel, ligesom erfaring med tidligere internationale kontrakter.

Send CV