Hvad vi gør

Silverback er en leverandør specialiseret i hold af faglærte bygningsarbejdere og professionelt personale til kunder inden for bygge- og ingeniørvirksomheds-
sektoren i hele Skandinavien.

Vores tilbud

 • 1

  Silverback leverer hold med irske, danske og vesteuropæiske arbejdstagere til kunder i bygge- og installationsbranchen i Danmark. Vi arbejder på en åben og gennemskuelig måde med hold af engelsktalende medarbejdere, der udpeges til at arbejde under vores kundes kontrol.

 • 2

  Alle Silverback medarbejdere, der arbejder i Danmark er ansat i Danmark, og har derfor alle de fordele det indebærer. Vi arrangerer al nødvendig transport og indkvartering af vores hold, og interagerer med vores projekter på en meget direkte og praktisk måde. Alle hold har erfarne byggeledere for at sikre, at effektiviteten af vores arbejde maksimeres. Vores byggeledere er typisk irske eller danske, og udvælges på grund af deres tekniske erfaring og lederevner.

 • 3

  Silverback styrer vores projekter med en oprigtig forståelse af byggebranchen. Vi er en fleksibel samarbejdspartner og hjælper vores kunder med at bemande hele arbejdsopgaver eller at efterkomme perioder med behov for større produktion. Vi vil arbejde med dig på at maksimere holdets effektivitet for at sikre fremskridt i dit projekt.

Vi leverer

 • 1

  Bygningsingeniørarbejde
  Forskallingsarbejdere
  Armeringsarbejdere
  Betonarbejdere
  Maskinarbejdere

 • 2

  Bygge- og tømrerarbejde
  Tømrere
  Betonarbejdere
  Tagdækkere
  Malere

 • 3

  Driftsøkonomiske installationer
  Blikkenslagere
  Ventilationsarbejdere
  Elektrikere
  Instrumenteringsarbejdere

 • 4

  Industrielle anlæg
  Rørlæggere
  Svejsere
  Mekaniske montører
  Elektrikere

Nogle af vores danske referenceprojekter inkluderer: