Om os

Silverback Danmark ApS er medlem af Dansk Byggeri og Tekniq, og har ansat lokale eksperter som rådgivere for at sikre, at vi lever op til vores forpligtelser, hvad angår ansættelse, skatter og juridiske forpligtelser, samt at tilbyde dig de mest kvalificerede europæiske medarbejdere til dig, i dag.

Virksomheden

 • 1

  Silverback Danmark ApS er et datterselskab, der er 100 % ejet af Silverback Staffing Ltd i Irland. Silverback Staffing Ltd blev oprettet for at levere hold af veluddannede, engelsktalende faglærte arbejdere fra Irland til kunder i byggesektorer på de internationale markeder, på en åben og gennemskuelig måde.

 • 2

  Vores moderselskab, Silverback Staffing Ltd, har arbejdet med succes i Skandinavien i flere år. De har succes, fordi de uden at råbe op mobiliserer fremragende hold af faglærte arbejdere til norske og svenske kunder, på en problemfri og letforståelig måde.

 • 3

  Silverback Danmark ApS har de samme vigtige kvaliteter:
  - Hurtig mobilisering af vesteuropæiske arbejdere til dine projekter,
  - Omkostningseffektive, produktive og sikre arbejdshold,
  - Oprigtig forståelse af, hvad der skal til for at få et byggeprojekt til at gå op i en højere enhed.

Vi arbejder ifølge loven

 • 1

  Der findes en ærlig måde at få adgang til faglærte bygningsarbejdere uden for Danmark. Silverback Danmark ApS er løsningen. Silverback Danmark ApS er dansk registreret med CVR-nr. 35861491. Silverback Danmark ApS er medlem af Dansk Byggeri, medlemsnummer 103480, og Tekniq, medlemsnummer 71262.

 • 2

  Alle medarbejdere betales i henhold til de gældende kollektive overenskomster for mindsteløn, og ofte mere. Silverback Danmark ApS administrerer lønninger gennem Blue Garden systemet for at sikre overholdelse af regler for lønudbetaling. Silverback Danmark ApS investerer i velrenommerede juridiske og finansielle rådgivere i Danmark til at vejlede os gennem markedets faldgruber.

 • 3

  Silverback Staffing Ltd har en historie med ligefrem overholdelse af lovgivningen på andre skandinaviske markeder:
  - Er medlem af Sveriges Byggindustrier,
  - Er medlem af StartBANK i Norge,
  - Er et rekrutteringsbureau godkendt af arbejdstilsynet i Norge,
  - Kan fremvise dokumentation på overholdelse af både Skattettaten og Skatteverket.